MASSZÁZSMEDENCE ÉPÍTÉS

Masszázsmedence építés


Napjainkban a masszázsmedencék hozzátartoznak mindennapi életünkhöz és kiváló eszközök arra hogy otthoni wellness világunkat megteremtsük vele.


E nagyméretű minőségi kádak általában 3-7 személy fürdőzését teszik lehetővé egyidőben.

 

A kényeztetésünkről számos különböző fúvóka gondoskodik, medencefűtéssel, világítással, stb.


A masszázsmedencéket két nagy csoportba sorolhatjuk:

 

1 Mobil kompakt (kész )  masszázsmedencék, illetve egyéni, épített masszázsmedencék kategóriájába.

A mobil kompakt masszázsmedencék lényege, hogy a masszázsmedence formályát, műanyag héját gyárban készítik el, és a medencehéj burkolata alatt magukban hordozzák  a működéshez szükséges összes gépet, csövet, kelléket (szűrők, fűtés, vegyszerezés), így csak vizet kell bele tölteni, bedugjuk a konnektorba, és már működik is. Tehát ez a típus gyárilag elő van készítve, és 1 nap alatt telepíthető, használatra kész. Mind kültéren, mind beltérben használhatóak egész évben. Széria felszerelés a hőtakaró, a beépített fagyvédelem, és a világítás is. Számos méretben, formában, kivitelben gyártják e pezsgő levegő befúvással rendelkező masszázsmedencéket, melyek számos márkában elérhetők. Egyéni igények (méret, forma, felszereltség, színvilág) viszont nem igényelhető.
A paraméterektől függően a mobil masszázsmedencék árai 1 és 6 millió forint között mozog.

mobil kompakt masszázsmedence akció

 

2 Az egyéni épített masszázsmedencék lényege, hogy bármilyen egyéni elképzelés, felszereltség, méret, kivitel megvalósítható.


E medencék alapját vasbeton szerkezet adja, melyet leggyakrabban üvegmozaikkal burkolnak. Ezek a masszázsmedencék a személyre szabott egyedi igények kielégítésével örvendeztetik meg tulajdonosaikat.

 

vasbeton masszázsmedence építés


Mire jók a masszázsmedencék:

  • Kikapcsolódásra
  • Pihenésre
  • Családi-baráti összejövetelekre
  • Egészségünk megőrzésére - ápolására
  • A vendéglátás színvonalának fokozására
egyedi épített vasbeton masszázsmedence építés

A masszázsmedencékben történő forró vizes fürdő, a levegő-és vízmasszázs kombinált használatával lehetővé teszi a vérerek kitágulását, fokozza a vérkeringést, a szívműködést, és a testünkben lévő mérgező anyagok távozását. A pezsgő vízbe történő bemerüléssel, és ezáltal a testsúly csökkentésével kb. 90%-kal lehet tehermentesíteni a fáradt izmokat és a fájó ízületeket. Ezzel javul a mozgáskészség, enyhül a rheumás és ízületi fájdalom. Masszázsmedencéink további előnye, hogy csökkentik a testben lévő stresszhormonokat, elsősorban a noradrenalint. Rendszeres használatuk segíti a napi stresszoldást, és feszültségmentes állapotot teremt.

Egy egyedileg épített vasbeton masszázsmedence, kulcsrakészen, mindennel együtt 6-14.000.000 Ft között mozog, mérettől, felszereltségtől, burkolattól, és az alkalmazott gépészettől függően. Az egyedi vasbeton szerkezet miatt egy hozzávetőleges 45-60 napos elkészülési idővel mindenképpen számolni kell.

Ajánlat kéréshez kérjük töltse ki az alábbi ajánlatkérő adatlapot. Ha kérdése lenne kérem hívja kollégánkat a +36204051448-as telefonszámon munkaidőben. Köszönjük.